onsdag den 27. februar 2013

Kender du de nætter.....

Som mor går jeg igennem rigtig mange ting, og der går rigtig mange ting og tanker igennem hoved på mig også. Ta' nu bare natten til i dag - yngste arving, Liam, har siden han blev født krævet meget opmærksomhed..... OM NATTEN! Stik modsat sin storesøster, der er totalt englebarn ved siden af ham.

Nåh men, for ikke at komme i for mange detaljer, så besluttede vi, at lade ham komme ind til os at sove i nat, da han efter putningen havde kaldt på mig en milliard million gange (vidste godt, at det ville blive eget selvmord, men når vi gang på gang skal ud af sengen, for at komme ind og lægge ham ned og putte dynen over ham, så slipper tålmodigheden helt automatisk op på et tidspunkt, når kl. er over midnat.....). Det ender sæføli med, at ingen af os sover særlig godt, og alle de tanker jeg kan få i løbet af sådan en nat, er jo ofte ganske skræmmende!! Heldigvis overvandt trætheden mig, men jeg skal være ærlig at sige, at jeg andre gange VIRKELIG kan blive gal, og så blive overvældet af dårlig samvittighed bagefter.... Det er så forfærdeligt! Heldigvis, så elsker jeg ham overalt på jorden, og han er nu en dejlig en.

Efter en dejlig dag med både en løbetur til arbejdet og en cykeltur hjem, ser jeg meget frem til en nat UDEN afbrydelser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar